Kaffebrygging nivå 1

Kaffebrygging nivå 1

Hva: En kurspakke hvor du lærer det grunnleggende innen kaffebrygging.

Tid: 4-5 timer. Som regel helg- eller kveldskurs. Se vår kalender for kursdatoer. Minimum 2 deltagere per kursdag, og maksimum 6 deltagere for tett oppfølging med din baristatrener.

Hvem: Kurset passer for deg som ikke har jobbet som Barista før og som ønsker lære seg å brygge skikkelig god kaffe enten det er til privat eller profesjonell bruk.

Innhold: I dette kurset går vi nøye gjennom: grunnleggende kaffeteori, arbeidsteknikk og ekstraksjonsteori. Vi brygger på ulike bryggere som for eksempel Hario V60, Chemex, Kalita, Aeropress og presskanne. Vi går gjennom de faktorene som påviker kaffen du lager samt daglig renhold og hygiene.

Hva er egentlig forskjellen på kaffe fra presskanne og en traktet kaffe?

Mål: Du skal etter utdanningen kunne lage kaffe på minst to ulike bryggemetoder og vet hvilke faktorer som påvirker smaken slik at du kan øve deg videre på egenhånd.

Utstyr: Du trenger ikke ha med noe til kurset, men sørg for at du har på deg klær som tåler å få noe kaffe på seg samt gode sko. På alle våre kurs får du også muligheten til å kjøpe med deg utstyr hjem, til hyggelige kurspriser. Gi oss beskjed når du melder deg på kurset om du ønsker dette!

Pris: kr 3000,- inkludert alt. Kursavgift må være betalt før kurset gjennomføres.

Påmelding: Påmelding skjer via vår kalender LINK HER

Hvordan kan du lage nydelig kaffe til frokosten, eller på tur i marka?

Velkommen til kurs hos Madisons OSLO!

Lagre

Lagr

Håndbrygg med Chemex

Aeropress, den kuleste bryggemetoden?