Kaffebrygging nivå 1

Grunnleggende kurs for deg som ønsker å håndbrygge god svart kaffe.

Lær å lage skikkelig digg svart kaffe!

Hva: En kurspakke hvor du lærer det grunnleggende innen kaffebrygging.

Tid: 3-4 timer. Som regel helg- eller kveldskurs. Se vår kalender for kursdatoer. Minimum 2 deltagere per kursdag, og maksimum 6 deltagere for tett oppfølging med din baristatrener.

Hvem: Kurset passer for deg som ikke har jobbet som Barista før og som ønsker lære seg å brygge skikkelig god kaffe enten det er til privat eller profesjonell bruk.

Innhold: I dette kurset går vi nøye gjennom: grunnleggende kaffeteori, arbeidsteknikk og ekstraksjonsteori. Vi brygger på ulike bryggere som for eksempel Hario V60, Chemex, Kalita, Aeropress og presskanne. Vi går gjennom de faktorene som påviker kaffen du lager samt daglig renhold og hygiene.

Mål: Du skal etter utdanningen kunne lage kaffe på minst to ulike bryggemetoder og vet hvilke faktorer som påvirker smaken slik at du kan øve deg videre på egenhånd.

Utstyr: Du trenger ikke ha med noe til kurset, men sørg for at du har på deg klær som tåler å få noe kaffe på seg samt gode sko. På alle våre kurs får du også muligheten til å kjøpe med deg utstyr hjem, til hyggelige kurspriser. Gi oss beskjed når du melder deg på kurset om du ønsker dette!

Pris: kr 3500,- inkludert alt. Kursavgift må være betalt før kurset gjennomføres.

Påmelding
Påmelding skjer via påmelding på vår nettside.

Vi anbefaler at du setter deg inn i våre vilkår og betingelser før du melder deg på kurset.

Velkommen til kurs hos Madisons OSLO!

Aeropress, den kuleste bryggemetoden?

Lyst til å lage god kaffe?

Meld deg på et av våre kurs her

Handlekurv
Skroll til toppen