Cupping – Kaffesmaking

Delta på våre engasjerende cupping-kurs, hvor du får oppleve kaffe fra forskjellige kontinenter og få kunnskap om profesjonell smaking og vurdering av kaffe.

Hvordan skiller man en kaffe fra en annen?
Smaker du «morellen i koppen»?

Hva: Cupping, smaking av kaffe, hvor du får oppleve kaffe fra forskjellige kontinenter og få kunnskap om profesjonell smaking og vurdering av kaffe.

Tid: ca 3 timer – som regel helg- eller kveldskurs. Se vår kalender for kursdatoer. Minimum 6 deltagere per kursdag.

Hvem: Kurset passer for deg som ønsker å lære om hvordan man smaker på kaffe profesjonelt, samt hvilke tekniker som benyttes.
Dette kurset er også ideelt for større grupper. Send oss en forespørsel om dere ønsker dette til bedriften, vennegjengen, utdrikningslag, familiebursdag etc.

Innhold: I dette kurset går vi nøye gjennom: smakshjulet, smaksprofiler, smaksbeskrivelser, cuppingteknikker og hvordan kaffe handles i verden. Og vi smaker selvsagt på mye utrolig god kaffe!

Mål: Du skal etter kurset kunne mer om hvordan man skilelr kaffen på kvalitet og hva man ser etter i en kopp. Du klarer å skille kaffene fra hverandre og kan sette opp din egen cupping slik som de proffe hjemme på kjøkkenet om du vil!
Ønsker du å jobbe med kaffe profesjonelt er dette et uvurdelig grunnlag som man kan gå videre med på arbeidsplassen.

Utstyr: Du trenger ikke ha med noe til kurset, men sørg for at du har på deg klær som tåler å få noe kaffe på seg samt gode sko. Unngå bruk av sterk parfyme før kurset, slik at det ikke påvirker smak og aroma på kaffen.

Pris: kr 900,- per deltager inkludert alt. Alle deltagere får også med kaffe hjem etter kurset. Kursavgift må være betalt før kurset gjennomføres.

Påmelding
Påmelding skjer via påmelding på vår nettside.

Vi anbefaler at du setter deg inn i våre vilkår og betingelser før du melder deg på kurset.

Velkommen til kurs hos Madisons OSLO!

Smak på kaffe slik som de profesjonelle gjør

Lyst til å lage god kaffe?

Meld deg på et av våre kurs her

Handlekurv
Skroll til toppen