Cupping/Kaffesmaking

[vc_row][vc_column width=»2/3″][vc_column_text]

Cupping (Kaffesmaking)

Vi holder jevnlig kurs i cupping (kaffesmaking). Ofte arrangeres dette med vår Norgesmester i cupping som også har en  4. plass fra VM i Frankrike, Nikolai Aunbakk.

Nikolai er en av de beste kaffesmakerne i verden og har jobbet som innkjøper av kaffe i mange år for noen av de beste kaffehusene i Norge. Idag jobber han som innkjøper og brennemester i Nord brenneri.

Vi har gleden av å arrangere cupping-kurs hvor du får smake deg gjennom en verden av kaffe fra flere kontinent, og lære hvordan man smaker og scorer kaffe.

Dette kurset er også ideelt for større grupper. Send oss en forespørsel om dere ønsker dette til bedriften, vennegjengen, utdrikningslag, familiebursdag etc.

 

Hva: En kurspakke hvor du lærer det grunnleggende innen klassisk Barista.

Tid: 3 timer – som regel helg- eller kveldskurs. Se vår kalender for kursdatoer. Minimum 6 deltagere per kursdag.

Hvem: Kurset passer for deg som ønsker å lære om hvordan man smaker på kaffe profesjonelt, samt hvilke tekniker som benyttes.

Innhold: I dette kurset går vi nøye gjennom: smakshjulet, smaksprofiler, smaksbeskrivelser, cuppingteknikker og hvordan kaffe handles i verden. Og vi smakes selvsagt på masse utrolig god kaffe!

Mål: Du skal etter kurset kunne mer om hvordan man skilelr kaffen på kvalitet og hva man ser etter i en kopp. Du klarer å skille kaffene fra hverandre og kan sette opp din egen cupping slik som de proffe hjemme på kjøkkenet om du vil! Ønsker du å jobbe med kaffe profesjonelt er dette et uvurdelig grunnlag som man kan gå videre med på arbeidsplassen.

Utstyr: Du trenger ikke ha med noe til kurset, men sørg for at du har på deg klær som tåler å få noe kaffe på seg samt gode sko. På alle våre kurs får du også muligheten til å kjøpe med deg utstyr hjem, til hyggelige kurspriser. Gi oss beskjed når du melder deg på kurset om du ønsker dette

Pris: kr 500,- inkludert alt. Alle deltagere får også med kaffe hjem etter kurset. Kursavgift må være betalt før kurset gjennomføres.

Påmelding: Påmelding skjer via vår kalender (TRYKK HER).

 

Velkommen til kurs hos Madisons OSLO!

 [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/3″][vc_separator][vc_single_image image=»1164″ add_caption=»yes»][vc_separator][vc_single_image image=»1283″ add_caption=»yes»][/vc_column][/vc_row]