Barista nivå 2

Vi går videre med avanserte teknikker

Latte In White Ceramic Cup
Hvilke forskjeller på kaffebønnene bør du ta hensyn til når du brygger kaffe?

Hva:
En kurspakke hvor du lærer det avanserte innen klassisk Barista.

Tid:
3-4 timer. Som regel helg- eller kveldskurs. Se vår kalender for kursdatoer. Minimum 2 deltagere per kursdag, og maksimum 5 deltagere for tett oppfølging med din baristatrener.

Hvem:
Kurset passer for deg som har jobbet litt som Barista før, og eller som har gått nivå 1/grunnkurs tidligere. Passer for de som vil utvikle sine ferdigheter enten det er til privat eller profesjonell bruk.

Innhold:
I dette kurset går vi nøye gjennom: god arbeidsteknikk, sourcing av kaffe, ulike espresso-oppskrifter, smaksprofilering og cupping, tilberedelse av en fullstendig kaffemeny, steamteknikker og enkel latte art, samt daglig renhold, hygiene og vedlikehold av maskiner.

Mål:
Du skal etter utdanningen være helt sikker på hvordan du lager en god espresso og hvordan du  utvikler gode espressooppskrifter for ulikt behov. Du behersker de klassiske epressobaserte drikkene og vet hvordan du kan eksperimentere med smak for å komponere egne drikker. Du vet også hva hvordan kaffe handles på verdensmarkedet og hvordan man kan sikre gode bønner i foredlingsprosessen. Du skal se etter når du velger espressobønner for å få god kvalitet på råvarene. Du klarer å profilere flere ulike epspressooppskrifter, og vet hva du skal gjøre for å påvirke ekstraksjonen.

Utstyr:
Du trenger ikke ha med noe til kurset, men sørg for at du har på deg klær som tåler å få noe kaffe på seg samt gode sko. På alle våre kurs får du også muligheten til å kjøpe med deg utstyr hjem, til hyggelige kurspriser. Gi oss beskjed når du melder deg på kurset om du ønsker dette!

Pris: kr 3500,- inkludert alt. Kursavgift må være betalt før kurset gjennomføres.

Påmelding
Påmelding skjer via påmelding på vår nettside.

Vi anbefaler at du setter deg inn i våre vilkår og betingelser før du melder deg på kurset.

Velkommen til kurs hos Madisons OSLO!

Hvordan kan vi sørge for gode leveforhold i kaffeproduserende land?
Hvordan kan vi bidre til gode leveforhold i kaffeproduserende land?

Lyst til å lage god kaffe?

Meld deg på et av våre kurs her

Handlekurv
Skroll til toppen