Barista nivå 1

Grunnleggende ferdigheter

Hva:
En kurspakke hvor du lærer det grunnleggende innen klassisk Barista.

Tid:
3-4 timer. Som regel helg- eller kveldskurs. Se vår kalender for kursdatoer. Minimum 2 deltagere per kursdag, og maksimum 5 deltagere for tett oppfølging med din baristatrener.

Hvem:
Kurset passer for deg som ikke har jobbet som Barista før, og som ønsker lære seg faget enten det er til privat eller profesjonell bruk.

Innhold:
I dette kurset går vi nøye gjennom: grunnleggende kaffeteori, arbeidsteknikk, grunnleggende espresso-oppskrifter, tilberedelse av en enkel kaffemeny, steamteknikker, samt daglig renhold og hygiene.

Mål:
skal etter utdanningen være helt sikker på hvordan du lager en god espresso og de klassiske epressobaserte drikker som for eksempel cappuccino, latte og mocca, på en hvilken som helst espressomaskin. Du vet også hva du skal se etter når du velger espressobønner for å få god kvalitet på råvarene.

Utstyr:
Du trenger ikke ha med noe til kurset, men sørg for at du har på deg klær som tåler å få noe kaffe på seg samt gode sko. På alle våre kurs får du også muligheten til å kjøpe med deg utstyr hjem, til hyggelige kurspriser. Gi oss beskjed når du melder deg på kurset om du ønsker dette

Pris: kr 3500,- inkludert alt. Kursavgift må være betalt før kurset gjennomføres.

Påmelding
Påmelding skjer via påmelding på vår nettside.

Vi anbefaler at du setter deg inn i våre vilkår og betingelser før du melder deg på kurset.

Velkommen til kurs hos Madisons OSLO!

Lyst til å lage god kaffe?

Meld deg på et av våre kurs her

Handlekurv
Skroll til toppen