Tekurs

[vc_row][vc_column width=»2/3″][vc_column_text]

Te kurs

Hva: En kurspakke hvor du lærer om teens historie og opprinnelse, samt korrekt brygging av de ulike tetypene.

Tid: 4-5 timer – som regel helg- eller kveldskurs. Se vår kalender for kursdatoer. Minimum 2 deltagere per kursdag, og maksimum 5 deltagere for tett oppfølging med din baristatrener.

Hvem: Kurset passer for deg som ønsker kunnskap om te og hvordan man kan brygge den riktig for å oppleve den på best mulig måte. Enten du allerede er en Barista som vil ha etterutdanning eller privatperson som er glad i te, passer dette kurset for deg.

Hvordan brygger man te riktig?

Innhold: I dette kurset går vi nøye gjennom: teens historie, produksjon, foredling, sortering, arbeidsteknikk, bryggeteknikker og prinsipper, samt daglig renhold og hygiene. Vi smaker oss
gjennom komersielle og eksklusive teer fra hele verden og lager smaksskjema og analyserer de ulike teene.


Mål:
Du skal etter utdanningen være helt sikker på hvordan du lager en god kopp te og vite forskjellen mellom tetypene og hva som gjør de forskjellige. Du kan mye om historien bak te og hvilke land som produserer de ulike tesortene. Du vet også hva du skal se etter når du velger te for å finne god kvalitet på råvarene og vet hvordan man smaker og scorer teene på en cupping.

Utstyr: Du trenger ikke ha med noe til kurset, men sørg for at du har på deg klær som tåler å få noe kaffe på seg samt gode sko. På alle våre kurs får du også muligheten til å kjøpe med deg utstyr hjem, til hyggelige kurspriser. Gi oss beskjed når du melder deg på kurset om du ønsker dette!


Hvordan foregår egentlig teproduksjon?

Pris: kr 2500,- inkludert alt. Kursavgift må være betalt før kurset gjennomføres.

Påmelding: Påmelding skjer skriftlig på epost via vårt kontaktskjema, med betaling av kursavgift i forkant for å sikre din plass.

Vet du hvor te egentlig kommer fra og hva te egentlig er?

Velkommen til kurs hos Madisons OSLO!

Lagre[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/3″][vc_column_text]

Innhøsting av teblader

[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]

Hva er forskjellen på grønn te og sort te?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]