Baristautdanning Diplomstudie Digitalt

Digitalt Diplomstudie

Vi tilpasser oss tidene og tilbyr nå delvis digitalt og delvis fysisk/praktisk Baristakurs. Vi kjører teorien og skriftlige prøver digitalt, men beholder praktisk øving og praktisk prøve.

De digitale møtene er online og LIVE med Barista-coach. Dette sikrer deg like god oppæring som tidligere, men med enklere gjennomføring hvor smittevernsregler blir ivaretatt.

Komplett utdannelse

En kurspakke hvor du lærer både det grunnleggende og det mer avanserte i baristafaget, samt grunnleggende råvareteori og ulike håndbryggeteknikker. Inkluderer to teoretiske og én praktisk prøve, med tildeling av Diplom hvis du består prøvene.
Din kursleder stiller også som referanse på din CV hvis du skal søke jobb, fordi vi er dønn seriøse med denne utdannelsen og vil at du skal være helt sikker på at vi gjør vårt aller beste for deg!

Tid og sted


Kurset går over 3 samlinger på 4 timer online på Teams. Det vil bli gjennomført to samlinger med praktisk trening og praktisk prøve.


Det vil også bli to teoretiske prøver gjennomført ila. kurset. For de praktiske samlingene med fysisk oppmøte vil det bli satt opp egne datoer for å tilpasse smittesituasjonen.


Se vår kalender for kursdatoer.  

Hvem

Kurset passer for deg som ikke har jobbet som Barista før, og som ønsker lære seg faget enten det er til privat eller profesjonell bruk.

Innhold

Dette er en pakke satt sammen av grunnleggende og avansert baristakurs og grunnleggende kaffebrygging. Vi har fokus på egentrening slik at du får den treningen du trenger for å bli trygg på det du lærer

Mål

Du skal kunne lage kaffe på et profesjonelt nivå og vet hvordan man lager espresso og steamer melk. Du har kontroll på de viktigste faktorene som påvirker resultatet i koppen. Du jobber effektiv i en serveringssituasjon og har kontroll på daglige renholdsrutiner. Ikke minst vet du hva du skal trene på videre og hvordan du kan utvikle deg til å bli så god du selv ønsker!

Utstyr

Du trenger en PC og tilgang til Teams de timene av kurset som foregår digitalt. For den praktiske delen så sørg for at du har på deg klær som tåler å få noe kaffe på seg samt gode sko.
På alle våre kurs får du også muligheten til å kjøpe med deg utstyr hjem, til hyggelige kurspriser. Gi oss beskjed når du melder deg på kurset om du ønsker dette!

Pris

Dette er en pakke satt sammen av tre kurs; Barista nivå 1 og nivå 2 samt kaffebrygging nivå 1. Etter bestått teoretisk og praktisk prøve vil du ved endt kurs få med en diplom som bevis på at du har gjennomført og bestått kurset. Din kursleder stiller også som referanse på din CV hvis du skal søke jobb. Se kurskalender for datoer og kurspris.

Tett oppfølging

Med undervisning på maksimalt 8 personer digitalt og 4 personer på de fysiske samlingene vil du også få en så tett oppfølging som mulig med din baristatrener. Samtidig som vi tar smittevern på alvor og ønsker å skape en trygg og god opplevelse for deg som kursdeltaker.


NB: Kursavgift må være betalt før kurset gjennomføres.

Påmelding

Påmelding skjer skriftlig på epost med betaling av kursavgift i forkant for å sikre din plass.


Vi anbefaler at du setter deg inn i våre vilkår og betingelser før du melder deg på kurset.

 

Velkommen til kurs hos Madisons OSLO!