Kurs

Kurs

Håndbrygget kaffe

Barista kommer av det italienske ordet for bar, og betegner som regel en bartender (flertall baristi [maskulint eller blandet kjønn] eller bariste [feminint]) som er spesialist på espressobasert kaffebrygging.

I noe overført betydning betyr barista «den som tilbereder kaffedrikk» og henviser dermed til en som har tilegnet seg en viss ekspertise på området. God tilberedning av kaffedrikk blir dessuten sett på som en kunstform, og dermed arrangeres det hvert år både NM og VM i baristakunst.

En god Barista vet hvordan man kan lage nydelige kaffedrikker til en hver tid, og for å kunne gjøre det må man vite hvilke parametre som påvirker smaken. Da kreves det kunnskap om råvarene og maskinene, men også kunnskap om hvordan man kan formidle smak for å gi best mulig kundeservice! En god kaffeopplevelse er dermed satt sammen av både smak, utseende på drikken og kundeservicen – hvor hver og en faktor er avgjørende for et godt resultat. Det er derfor det å være Barista er et krevende yrke! Vi i Madisons OSLO mener også at en skikkelig god Barista i tillegg er spesialist på te- og kakao, og tilbyr kurs spesielt for utdanning i dette slik at erfarne Barista har mulighet til å etterutdanne seg.

KURSTILBUD

Hos Madisons OSLO har vi lang erfaring med utdannelse av Baristaer! Vi legger vår stolthet i å formidle kunnskap og lidenskap for faget, og ønsker at som mange som mulig skal lære Baristakunsten. Vi har utdannet utallige Baristaer helt fra grunnivå frem til profesjonelt nivå, og vi setter gjerne sammen utdanningspakker etter dine preferanser. Enten du vil lage kaffe på kjøkkenet ditt, forbedre kvaliteten i kafeen din, allerede jobber som Barista eller bare ønsker å lære noe nytt, vil vi sørge for at du får den opplæringen og utdanningen du trenger!

På alle våre kurs får du også muligheten til å kjøpe med deg utstyr hjem, til hyggelige kurspriser. Gi oss beskjed når du melder deg på kurset om du ønsker dette!

Vi vil også i nær fremtidscae-dploma-logo tilby SCAE sertifisert Baristakurs, gjennom våre sertifiserte Barista trenere. Dette er en internasjonal utdannelse som skal sikre en grundig og profesjonell utdannelse som oppfyller SCAE sine krav for kvalitet. Baristakurset er i tre nivåer; grunnleggende, avansert og profesjonell, med en teoretisk og en praktisk eksamen etter hvert nivå. Du får utdelt en internasjonal diplom av SCAE hvis du består eksamen. Alle fagene og utdanningsmodulene vil bli tilgjengelige hos Madisons OSLO. Send oss en epost med forespørsel om du ønsker SCAE sertifisert kurs for deg eller din bedrift.

Vi holder fast kurs i temaene:

Barista (grunnleggende og avansert)
Kaffebrygging (grunnleggende og avansert)
• Cupping
• Coffee in Good Spirits
• Tehistorie og bryggeteknikker

• Salg & ServiceLatte Art. Barista

Vi holder også kvartalsvise kurs i temaene:

• Latte Art
• Drinkmiksing
• Kakao, fra råvare til produksjon

For deg som ønsker en fullstendig Baristaopplæring tilbyr vi vår egen Diplomstudie for Barista

Dato for kurs finnes i kurskalenderen.

Send oss en forespørsel på et skreddersydd opplegg om du ønsker det!

Hilsen oss i Madisons OSLO

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre