Baristautdanning – Diplomstudie

Diplomstudie

Komplett utdannelse
En kurspakke hvor du lærer både det grunnleggende og det mer avanserte i baristafaget, samt grunnleggende råvareteori og ulike håndbryggeteknikker. Inkluderer to teoretiske og én praktisk prøve, med tildeling av Diplom hvis du består prøvene.
Din kursleder stiller også som referanse på din CV hvis du skal søke jobb, fordi vi er dønn seriøse med denne utdannelsen og vil at du skal være helt sikker på at vi gjør vårt aller beste for deg!

Tid
Kurset går over 3 dager, som regel helge- eller kveldskurs. Se vår kalender for kursdatoer. Maksimum 6 deltagere per kurs for en tett oppfølging med din baristatrener.

Hvem
Kurset passer for deg som ikke har jobbet som Barista før, og som ønsker lære seg faget enten det er til privat eller profesjonell bruk.

 

Innhold
Dette er en pakke satt sammen av grunnleggende og avansert baristakurs og grunnleggende kaffebrygging. Vi har fokus på egentrening slik at du får den treningen du trenger for å bli trygg på det du lærer

Mål
Du skal kunne lage kaffe på et profesjonelt nivå og vet hvordan man lager espresso og steamer melk. Du har kontroll på de viktigste faktorene som påvirker resultatet i koppen. Du jobber effektiv i en serveringssituasjon og har kontroll på daglige renholdsrutiner. Ikke minst vet du hva du skal trene på videre og hvordan du kan utvikle deg til å bli så god du selv ønsker!

Er du den neste norgesmesteren i Barista?

Utstyr
Du trenger ikke ha med noe til kurset, men sørg for at du har på deg klær som tåler å få noe kaffe på seg samt gode sko. Lunsjmat alle dagene er inkludert i kursavgiften.
På alle våre kurs får du også muligheten til å kjøpe med deg utstyr hjem, til hyggelige kurspriser. Gi oss beskjed når du melder deg på kurset om du ønsker dette!

Pris
Dette er en pakke satt sammen av tre kurs; Barista nivå 1 og nivå 2 samt kaffebrygging nivå 1. Etter bestått teoretisk og praktisk prøve vil du ved endt kurs få med en diplom som bevis på at du har gjennomført og bestått kurset. Din kursleder stiller også som referanse på din CV hvis du skal søke jobb!
Utdanningspakken koster samlet 12.900,- inkludert alt av utstyr, kaffe og lunsj alle tre dagene. Betaling kan skje samlet eller oppdelt i 2 innbetalinger à 6.450,-, eller tilpasses dine personlige preferanser. Vi er fleksible slik at alle skal ha muligheten til å delta!

Tett oppfølging
Med undervisning i en liten gruppe på maksimalt 4 personer vil du også få så tett oppfølging som mulig med din baristatrener.
Kurset vil også bli gjennomført med bare én påmeldt deltager.

NB: Kursavgift må være betalt før kurset gjennomføres.

Lær om hvor og hvordan kaffe dyrkes, og om dens egenskaper

Påmelding
Påmelding skjer skriftlig på epost med betaling av kursavgift i forkant for å sikre din plass.

Vi anbefaler at du setter deg inn i våre vilkår og betingelser før du melder deg på kurset.

Lær å lage perfekt espresso!

 

Velkommen til kurs hos Madisons OSLO!