Baristatjenester – Kaffe på jobben

Kaffe på jobben

Slapp av, vi hjelper deg!

  • Trenger du å leie en Barista, eller ønsker du god kaffe på jobben?
  • Ønsker dere god kaffe med profesjonell servering, uten maset med å ansette og sørge for opplæring?

 

Hvorfor gå for kvalitet?

Alle drikker dårlig kaffe av og til, men de virkelig gode kaffeopplevelsene blir husket!

Kaffe er den drikken som er mest utbredt i verden etter vann, og nordmenn er en av de som drikker mest kaffe per innbygger i hele verden. I Norge bruker vi en hver anledning til en kopp, enten vi skal «møtes på en kaffe», «gå og ta en kaffe», «ta en kaffepause», skal vi «snakke om det over en kopp kaffe», kaffe og kaker, kaffe og cognac… Ja listen, den er lang!

Kaffe har blitt til et sosialt smøremiddel, og det blir lagt merke til når man får servert en god kopp kaffe. Et fantastisk inntrykk er å få servert en nydelig cappuccino rett før kontraktssignering, en sort kopp kaffe i pausen eller en deilig espresso etter et godt måltid!

Kaffebar, Café, Restaurant

Servering av knallgod kaffe i ekspressfart!

Barista der du trenger, når du trenger det!

Vi i Madisons Oslo tar på oss både små og store oppdrag.

Du kan leie oss inn i den perioden du ønsker, enten det er noen timer eller flere dager. Har du ikke utstyr selv, så samarbeider vi med en av markedets fremste maskinleverandør. Vi kan derfor også tilby totalpakker som kan inkludere maskinpark, slik at du ikke trenger å tenke på noen ting!

Drift av din kaffebar eller café?

Ønsker du en Barista eller full drift av en kaffebar eller en café, så tilbyr vi langsiktige driftskontrakter. Du trenger da ikke å bruke tid på bestillinger, bemanning, ferieavvikling, utstyr eller råvarer. Vi har allerede kunder som er veldig fornøyde med tjenesten, og vi har fortsatt mulighet til å ta på oss flere oppdrag.

 

Last ned vår prisliste for å få oversikt over priser på de ulike tjenestene, eller kontakt oss for en hyggelig prat!

 

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre