Baristatjenester – Kaffe på jobben

Kaffe på jobben

Slapp av, vi hjelper deg!

  • Trenger du å leie en Barista, eller ønsker du god kaffe på jobben?
  • Ønsker dere god kaffe med profesjonell servering, uten maset med å ansette og sørge for opplæring?

Hvorfor gå for kvalitet?

Flere arbeidsplasser oppdager at å investere i god kaffe er det samme som å investere i godt arbeidsmiljø og trivsel.

I tillegg er en god kopp kaffe med det lille ekstra en faktor som bidrar til et godt førsteinntrykk. Derfor mener vi at en god kopp kaffe bør være sentralt i en bedrift.

Hva forteller det dersom bedriften åpenbart viser både kunder og ansatte at du velvillig investerer i god kvalitet – helt ned til den minste detalj?

I tillegg til dette vil en god kopp kaffe, servert med det lille ekstra; kanskje med hjerte i koppen, alltid være en god «icebreaker» og et godt minne etter et vellykket møte.

De fleste bedrifter investerer ofte i helautomatiske maskiner, og selv om noen er helt ok vil det alltid begrense seg med råvarer, renhold og ikke minst kunnskap. Helautomatiske maskinen kan ikke tilpasse seg kaffen gjennom en dag, som alltid vil variere utover dagen.
Visste du at kaffebønnene vil oppføre seg forskjellig når den over tid er i kontakt med feks lys, luft og luftfuktighet?

I tillegg til bedre kaffe kan en Barista være et fantatisk verktøy i møte med kunder og kollegaer. Knallgod kaffe servert med et smil og det lille ekstra en maskin aldri vil klare!

Kaffebar, Café, Restaurant

Servering av knallgod kaffe i ekspressfart!

Barista der du trenger, når du trenger det!

Vi i Madisons Oslo tar på oss både små og store oppdrag.

Du kan leie oss inn i den perioden du ønsker, enten det er noen timer eller flere dager. Har du ikke utstyr selv, så samarbeider vi med en av markedets fremste maskinleverandør. Vi kan derfor også tilby totalpakker som kan inkludere maskinpark, slik at du ikke trenger å tenke på noen ting!

Drift av din kaffebar eller café?

Ønsker du en Barista eller full drift av en kaffebar eller en café, så tilbyr vi langsiktige driftskontrakter. Du trenger da ikke å bruke tid på bestillinger, bemanning, ferieavvikling, utstyr eller råvarer. Vi har allerede kunder som er veldig fornøyde med tjenesten, og vi har fortsatt mulighet til å ta på oss flere oppdrag.

Last ned vår prisliste for å få oversikt over priser på de ulike tjenestene, eller kontakt oss for en hyggelig prat!

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre